Szeretettel köszöntünk Egészség Online Programunkban!

Csatlakozz Te is azok táborához, akik saját és családjuk egészségét minden kincsnél többre tartják!

Egyre növekszik azoknak a tábora, akik az élet mind több területén igyekeznek tudatosan, felelősen gondolkodni, például mindent megtesznek saját és családjuk egészségéért, biztonságáért. Örülünk, hogy Te is közéjük tartozol!

A következő oldalakon a köztudatban egy kissé elhanyagolt, de rendkívül fontos területre, a gyógyszerbiztonság kérdéskörére szeretnénk felhívni a figyelmet: sajnos világszerte egyre több hamis gyógyszert árulnak, amelyek ártalmasak lehetnek az egészségünkre például azért, mert méreggel szennyezettek. Magyarországon a gyógyszer-nagykereskedelembe, kórházba, patikába még soha nem került hamis gyógyszer, de sajnos egyre többen vásárolnak az utcán vagy a világhálón bizonytalan eredetű készítményeket. Éppen ezért fontos, hogy beszéljünk a gyógyszerbiztonságról, arról, miért veszélyes, és hogyan ismerhető fel a hamisítvány, mi a teendő, ha arra gyanakszunk, hogy a vásárolt termék nem eredeti.

Néhány éve azzal a céllal hoztuk létre a honlapunkat, hogy az egészségtudatos érdeklődőket megalapozott szakmai információkkal és praktikus tanácsokkal segítsük. Legutóbb a fogápolás, a szájhigiénia fontosságáról volt szó, előtte a nyári egészségvédelemhez adtunk tippeket, tavasszal szívünk egészségével foglalkoztunk, tavalyelőtt ősszel pedig egy kevésbé ismert veszélyforrásra, a megrázott baba szindrómára hívtuk fel a figyelmet. Korábbi programjaink például a helyes gyógyszeralkalmazás témakörére vagy a méhnyakrákot is okozó HPV-re fókuszáltak. Ezekről a fontos témákról most is olvashatsz weboldalunk Korábbi témáink menüpontjában.

Az Euromedic vállalatcsalád – a hazai betegellátás egyik kulcsszereplőjeként – a jövőben a betegségmegelőzés és az egészségkultúra további fontos területein is szeretne segítséget nyújtani.

Bízunk benne, hogy legújabb programunk segítségedre lesz abban, hogy hatékonyan óvd meg saját magad és családod egészségét. Olvasd el a legfontosabb tudnivalókat, böngéssz biztos forrásból származó jó tanácsaink között!